The SuperManager Forum

Main Category => Printing Reports => Topic started by: mbcarr1975 on October 08, 2013, 10:49:58 AM

Title: Packing slips suddenly not printing correctly!
Post by: mbcarr1975 on October 08, 2013, 10:49:58 AM
Starting this morning we are having an issue with packing slips. When we print to Adobe PDF (the format we use to send to drop-shippers...and to modifiy info) the packing slip that "prints" is NOT the packing slip for the selected order!

I have tried deleting and re-downloading the orders from Yahoo...re-booting SM...rebooting the entire computer...nothing seems to hel0p.

What would cause this?
Title: Re: Packing slips suddenly not printing correctly!
Post by: David Johns on October 08, 2013, 05:17:00 PM
Michele,

This sounds like a problem with your report template and/or your template settings in your store settings.  I tried to call you to work through this and left a message.  We'll probably have to work through this online.

Thanks,
David
Title: Re: Packing slips suddenly not printing correctly!
Post by: mbcarr1975 on October 09, 2013, 08:32:08 AM
Thank you for the phone call David!  Yes, the problem is exactly what you said. Somehow our packing_slip template had been overwritten with a Purchase Order with static information.

I just recreated the packing_slip template and voila. No more issue!  I can't even begin to understand how THAT could have happened...someone not paying attention to what they were doing I guess!

Thanks again for the support!

-Michele